Arcaya

Arcaya er veganske hudplejeprodukter uden parabener og kunstige parfumer. Som en del af Arcayas hudplejeserie, kan du købe ampuller med serum som består af rene, koncentrerede og effektive ingredienser “indpakket” i en lukket ampul. Derfor er de virksomme stoffer altid er friske, når du skal bruge dem. Der findes forskellige serums og hudplejeprodukter fra Arcaya for at kunne imødekomme til netop dit behov, om end det er at tilføre huden ren fugt, collagen, strammere og fyldigere hud omkring læberne, eller noget helt fjerde. 

Britts SuperFoods

Køb Premium økologisk markdyrket SuperFood juices fra Britts Superfoods. Alle produkterne er økologiske, veganske og glutenfrie. Grøntsagerne i juicerne er høstet, presset og lynfrosset indenfor 10 minutter for at bevare alle vitaminer og enzymer. Denne unikke proces og behandling af råvarerne, gør juicen og dens effekt helt enestående.

Hver råvare i en SuperFood juice er specielt udvalgt efter deres unikke sundhedsfordele, og er nøje udvalgt til at skabe at komplet ernæringsmæssig billede. Alle juices er 100% naturlige juice med indhold af de fineste råvarer, såsom Gojibær, Aloe Vera og Matcha Grøn Te. 

Neovita produkter

Neovita er professionelle og unikke skønhedsprodukter med fokus på kvalitet. Produkterne giver regenerering af den naturligt beskyttende barriere i huden, som er vejen til en sundere hud, både udseendemæssigt og mærkbart. Produkterne er naturlige og helt uden parabener og tilsætningsstoffer, som gør, at de kan bruges på selv den mest sarte hud.

Neovita bidrager til en sundere hud og skaber særdeles effektive behandlingsresultater. Neovita produktudvikler ved at kombinere styrken fra planter med innovative, førsteklasses ingredienser og den unikke mousse teknologi.

Académie solprodukter

Académie er kvalitets-solprodukter som beskytter huden mod skadelige UV stråler. Académies ansigts-solprodukter indeholder aktive ingredienser med anti-age egenskaber, som formår at skjule linjer og opstrammer huden.

Produkterne fedter ikke og trænger hurtigt ind i huden uden at efterlade hvide plamager. Hos Helsetid sælger vi også før-sol produkter til kunder, som døjer med soleksem eller ønsker at forberede deres hud til at tage bedst muligt i mod solens stråler. Académies sol-serie indeholder desuden lækre after-sun- og selvbruner produkter.

Nu Skin

Nu Skin produktpaletten tilbyder makeup, hudpleje, kosttilskud, vitaminer og slankeprodukter. Nu Skin er førende i hudplejebranchen med videnskabeligt avancerede ingrediensteknologier og produkter, der er gavnlige for huden og kroppen. Du har mulighed for at se mange af produkterne hos Helsetid samt på nettet, hvor de også kan købes.

Heel

Heel er homøopatiske lægemidler som bidrager til en funktionel krop gennem lindring af inflammation og ved at støtte helingen af kroppen på en naturlig måde. Skader, smerter og hudirritationer kan lindres ved brug af de homøopatiske lægemidler fra det tyske mærke, Heel. Til forskel fra ex. eksemcreme og næsespray fra lægen eller apoteket, er de homøopatiske produkterne udvundet af råstoffer fra naturen, hvorfor du trygt kan bruge produkterne uden at skulle bekymre dig om konsekvenserne. Få vejledning i vores udvalg af homøopatiske lægemidler i klinikken.

Iroha Nature

Iroha Nature er veganske hudplejeprodukter med naturlige og plejende ingredienser. Prøv eksempelvis vores populære håndcreme eller dagcreme med hampolie, eller Iroha Natures tissuemasker til ansigt, hænder eller fødder. Produkterne er lette at have med på farten og kan bruges når det passer dig. Produkterne er veganske og uden psykoaktive og intoxikerende ingredienser.  

CND™ VINYLUX™ og SHELLAC™

Hvis du leder efter den helt perfekte neglelak, som vil give dig et smukt og holdbart resultat, så har du fundet den perfekte slags lige her. Neglelakkerne fra CND Vinylux eller CND Shellac er det bedste af det bedste inden for langtidsholdbare neglelakker, hvilket også er grunden til, at det er nogle af de mest populære lakker vi har.

Der findes ikke noget værre end afskallet neglelak, men med lakkerne fra CND Vinylux eller CND Shellac er afskallede negle fortid! Med sin specielle formular lover CND, at din neglelak vil holde sig super flot og uden at skalle, så længe lakkerne anvendes sammen med den specielle CND Vinylux Weekly Top Coat.

DermaOXY 

DermaOXY er dansk udviklede og producerede hudplejeprodukter, der giver huden dens sundhed tilbage og modvirker rynker og tør hud med naturlige virkemidler.  Ved at kombinere DermaOXY behandlinger med udvalgte DermaOXY plejeprodukter, tilføreres der fugt til hud- og hovedbund med den aktive hyaluronsyre, mange antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion. Behandlingerne og produkterne er ligeledes velegnet til at nedbryde acne eller ar herfra. 

Køb produkter

For at kunne tilbyde den bedste service ved køb i klinikken, bedes du sende mig en SMS på forhånd for din ankomst.

Såfremt du ikke har mulighed for at købe produkterne fysisk i klinikken, kan du få tilsendt produkterne (porto tillægges). Betaling for dette sker via. MobilePay.