Massage

Fysiurgisk massage er et gammelt håndværk, der går dybere ned i musklerne og hjælper med at fjerne spændinger. Wellness massage er designet til at skabe afspænding, afstresning og psykisk velvære og sundhed. Hos Helsetid tilbyder vi også graviditets- og efterfødselsmassage. 

Massage

Skulder og nakke (25 min.) Kr. 299
Ryg og lænd (25 min.) Kr. 299
Hele ben (25 min.) Kr. 299
Hel kropsmassage (50 min.) Kr. 500

Hotstone massage

Unik massageform, der med glatte opvarmede lavasten, giver en uforlignelig afslappende og dybdegående varmemassage, hvor stress og spændinger forløses.

  • Kr. 599
  • (60 minutter)

Gravid massage

Gravid massage løsner op for spændinger i ryg, skulder og nakke mens du ligger på maven på en særlig graviditets-pude som er designet med plads til dig og din mave. Gravidmassage er smertedæmpende og afstressende, mindsker stress og giver tiltrængt velvære.

Gravidmassage kan hen imod slutningen af graviditeten have den gavnlige effekt, at det modner din krop og gør den klar til at føde dit barn. Årsagen er et boost af dit naturlige Oxytocin-niveau. Oxytocin er kroppens eget ve-hormon og medfører desuden velvære og tilknytning til barnet.

  • Kr. 500
  • (50 minutter)

Efterfødselsmassage til den nybagte mor

Efterfødselsmassage lindrer ømhed og smerter og giver dig ro og velvære. Behandlingen afspænder og afslapper hele kroppen og kan være med til at støtte dig fysisk og psykisk. Der er særligt fokus på ryg, skuldre og nakke. Massagen lindrer bækkengener, hjælper livmoderen til at trække sig sammen, samt kan have positiv indvirkning på amning.

  • Kr. 500
  • (50 minutter)