Om Helsetid

Jeg hedder Lone Bitsch og står bag virksomheden Helsetid. Helsetid åbnede i 2017, og består af min klinik i Silkeborg, hvor jeg tilbyder behandlinger, produkt- og kursusaftenener. Klinikken er beliggende på Fyllasvej 7 i Silkeborg.

Jeg er uddannet kosmetolog fra Silkeborg Kosmetolog skole, hvor jeg også blev uddannet lægeeksamineret fodplejer. Jeg er ligeledes uddannet massør. Jeg har tidligere arbejdet som materalist, og har været indehaver af Matas Torvet og Matas Borgergade i Silkeborg frem til 2007. Med mere end 30 års erfaring indenfor helse- og skønhedsbranchen, er jeg specialist i mit fag.

Jeg har desuden taget en række supplerende kurser indenfor hudpleje, massage, makeup, helsekost, slanke- og kostvejledning for at dygtiggøre mig på disse områder. Jeg brænder for det jeg laver og drivkraften er baseret på kvalitet, faglighed og min passion for at hjælpe hver enkelt kunde til at få det bedre både indvendigt og udvendigt. Produkterne som anvendes i klinikken ved behandlinger, og som kan købes til hjemmebrug, er ligeledes nøje udvalgt efter strenge krav til ingredienser og virkning for altid at sikre det bedste resultat.

Fyllasvej 7, 8600 Silkeborg