Kropsbehandlinger

Vores kropsbehandlinger er ren selvforkælelse af din hud og dine sanser.

Ren forkælelse fra hoved til tå

En unik sanseoplevelse for din krop. Vi starter med en tørbørstning af hele kroppen som øger blodgennemstrømningen og giver ny varme og energi til musklerne. Flyd helt væk, mens du bliver indsmurt i aromatiske olier og cremer. Dit hår dækkes af et tempereret aromatisk håndklæde, mens du får en plejende maske til ansigtet og den fine hud omkring øjnene.

Så er det ansigtets tur til en skøn akupressur massage efterfulgt af plejende serum og dagcreme. Det hele afsluttes med en skøn hånd og fodmassage.

  • Kr. 799
  • (80 minutter)

Intensiv cellulite/appelsinhud behandling

Cellulite-behandlingen styrker og sætter gang i hudens lymfe- og blodcirkulation. Huden tørbørstes efterfulgt af en ultralyd behandling der er en dybdegående massage af muskler og væv ved hjælp af lydbølger. Denne massage øger blodgennemstrømningen og cellefornyelsen samt opvarmer muskler og væv. Resultatet af behandlingen er afspændte muskler, øget ilt- og næringsoptagelse, samt at dannelsen af kollagen fibre forøges, dræner affaldsstoffer i huden og lymfesystemet. Cellulite cremens virkning øges med LED lysterapi.

For det bedste resultat efterfølgende anbefales brug af Cellulite roller og Spa Cellulite Expert Body Mousse til hjemmebehandling.

  • Kr. 599
  • (60 minutter)