Bestil tid hos Helsetid

Book en tid online, når det passer dig – det er nemt og hurtigt. Vores online bookingsystem er meget brugervenligt og giver dig et præcist overblik over, hvornår vi har ledige tider.

Covid-19: I forbindelse med risiko for smittespredning forventer vi at man aflyser sin tid, hvis man er forkølet, har symptomer på sygdom eller er syg. For at sikre den bedste kundeoplevelse, har vi hos Helsetid altid sørget for god tid mellem vores behandlinger, og vi udfører kun en behandling ad gangen. Det tiltag fortsætter, da det nu er særligt vigtigt at begrænse mængden af kunder på samme tid. Desuden sikrer vi hyppig rengøring i klinikken.

Book online

Hvis tiderne på vores online booking side ikke passer dig, eller hvis du foretrækker personlig bestilling, kan du ringe til os for at booke en tid. Hvis vi ikke tager telefonen, kan du sende en sms eller indtale en besked, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Ring op +45 20 55 76 08

Betaling: I klinikken tager vi imod betaling med kontanter, MobilePay eller Dankort.

Parkering: I den tid du er til behandling i klinikken, er der gode parkeringsforhold lige ved døren og uden tidsbegrænsning.

Afbud: Hvis du bliver forhindret skal du melde afbud senest klokken 9.00 samme dag, ellers opkræves 50% af behandlingens pris.