Neovita produkter

Neovita er professionelle og unikke skønhedsprodukter med fokus på kvalitet. Produkterne giver regenerering af den naturligt beskyttende barriere i huden, som er vejen til en sundere hud, både udseendemæssigt og mærkbart. Produkterne er naturlige og helt uden parabener og tilsætningsstoffer, som gør, at de kan bruges på selv den mest sarte hud.

Neovita bidrager til en sundere hud og skaber særdeles effektive behandlingsresultater. Neovita produktudvikler ved at kombinere styrken fra planter med innovative, førsteklasses ingredienser og den unikke mousse teknologi.

Académie solprodukter

Académie er kvalitets-solprodukter som beskytter huden mod skadelige UV stråler. Académies ansigts-solprodukter indeholder aktive ingredienser med anti-age egenskaber, som formår at skjule linjer og opstrammer huden.

Produkterne fedter ikke og trænger hurtigt ind i huden uden at efterlade hvide plamager. Hos Helsetid sælger vi også før-sol produkter til kunder, som døjer med soleksem eller ønsker at forberede deres hud til at tage bedst muligt i mod solens stråler. Académies sol-serie indeholder desuden lækre after-sun- og selvbruner produkter.

Bell Hypoallergenic

Bell Hypoallergenic er en ny linje af allergivenlige makeup-produkter, som henvender sig til alle hudtyper. Bell Hypoallergenic er til dig som ønsker at passe på din hud og opretholde din huds naturlige sundhed. Oprindeligt er mærket specielt udviklet til allergikere med irriteret og følsom hud samt dem, som reagerer på almindelig makeup. Prøv eller køb de allergivenlige makeup-produkter fra Bell Hypoallergenic i Helsetid.

Nu Skin

Nu Skin produktpaletten tilbyder makeup, hudpleje, kosttilskud, vitaminer og slankeprodukter. Nu Skin er førende i hudplejebranchen med videnskabeligt avancerede ingrediensteknologier og produkter, der er gavnlige for huden og kroppen. Du har mulighed for at se mange af produkterne hos Helsetid samt på nettet, hvor de også kan købes.

Fordelskunde

Hos Helsetid har du mulighed for at blive Nu Skin fordelskunde, hvor du kan få op til -30% i besparelse ved køb af Nu Skin produkter. Bestil en tid hos Helsetid, hvor du kan få vejledning og prøve netop de produkter, der passer til dig. Her kan du også blive oprettet i vores kunderegister.

Distributør

Du har selv mulighed for at blive distributør/forhandler af de lækre Nu Skin produkter. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Få rabat på Nu Skin produkter

For at få fordelskunde-rabat skal du oprettes hos Nu Skin ved Helsetid. Brug dit personlige log-in og indtast DK3307251 under feltet “sponsors distributør-ID”.

CND™ VINYLUX™ og SHELLAC™

Hvis du leder efter den helt perfekte neglelak, som vil give dig et smukt og holdbart resultat, så har du fundet den perfekte slags lige her. Neglelakkerne fra CND Vinylux eller CND Shellac er det bedste af det bedste inden for langtidsholdbare neglelakker, hvilket også er grunden til, at det er nogle af de mest populære lakker vi har.

Der findes ikke noget værre end afskallet neglelak, men med lakkerne fra CND Vinylux eller CND Shellac er afskallede negle fortid! Med sin specielle formular lover CND, at din neglelak vil holde sig super flot og uden at skalle, så længe lakkerne anvendes sammen med den specielle CND Vinylux Weekly Top Coat.

Brow by Mii

Brow by Mii er professionelle stylingprodukter til at forme, farve og løfte dine bryn til det perfekte look.

Køb produkter

For at kunne tilbyde den bedste service ved køb i klinikken, bedes du sende mig en sms på forhånd for din ankomst. Ved køb over kr. 500,- er der gratis udbringning i Silkeborg. Spørg ved bestilling om eventuel udbringning. Betaling er kontant ved modtagelsen eller betaling med MobilePay. Bor du udenfor Silkeborg sendes produkterne + porto (PostNords takster) efter modtagelse af betaling via. Mobilpay eller bankoverførsel.

Brow by mii skønhedsprodukter