Manicure

Hænderne er dit personlige visitkort og det første andre mennesker ser. Så giv dem den opmærksomhed og forkælelse som de fortjener. Hos Helsetid tilbyder vi manicurebehandlinger, paraffinbehandlinger som plejer tørre hænder, opbygning af gelenegle samt lakering af negle.

Ved lakering af negle benytter vi produkterne CND™ VINYLUX™ og CND™ SHELLAC™.

CND™ SHELLAC™ er en professionel lak der giver dig flotte, strålende negle helt uden mærker i over 14+dage, hvis du behandler neglene fornuftigt. Der skal aldrig files på neglene for at fjerne SHELLAC. Herved undgår du skader på dine naturnegle, så de hverken bliver tynde eller på anden måde tager skade uanset hvor længe du bærer CND™ SHELLAC™.

Manicure behandling

Neglene klippes, poleres og files i facon. Neglebånd skubbes på plads og fjernes. Herefter forkæles du med en dejlig håndmassage af underarm og hænder med rig nærende håndcreme. Neglebåndene plejes med neglecreme og neglebåndsolie.

  • Kr. 325
  • (45 minutter)

Luksus Manicure Spa behandling

Neglene klippes, poleres og files i facon. Neglebånd skubbes på plads og fjernes. Luksuriøs peeling af underarm og hænder efterfulgt af aromatisk neglebad. Herefter forkæles du med en dejlig håndmassage af underarm og hænder med rig nærende håndcreme. Neglebåndene plejes med neglecreme og neglebåndsolie.

  • Kr. 400
  • (60 minutter)

Lakering af negle ifm. valgfri manicurebehandling

CND™ VINYLUX™ farvet lak Kr. 75
CND™ VINYLUX™ fransk lak Kr.125
CND™ SHELLAC™ Kr.200
CND™ SHELLAC™ fransk lak Kr.250
Aftagning af gammel lak ifm. alle manicurebehandlinger tillægges Kr. 50

Lakering af negle uden manicurebehandling

Neglene files let og negleolie påføres neglebånd efter lakering

CND™ VINYLUX™ farvet lak Kr. 150
CND™ VINYLUX™ fransk lak Kr. 250
CND™ SHELLAC™ Kr. 300
CND™ SHELLAC™ fransk lak Kr. 375
Reparation af en 1 shellac negl Kr. 50
Neglepynt, pris pr. negl Kr. 10
Aftagning af shellac ifm. ny shellac behandling Kr. 75
Aftagning af shellac uden ny shellac behandling Kr. 150

OBS! Ved neglesvamp udfører Helsetid ingen CND™ SHELLAC™ behandlinger, dog kan du i stedet købe en CND™ VINYLUX™ neglelak i klinikken, eller egen neglelak kan medbringes.