Fodbehandlinger

Forkæl dine fødder – de skal bære dig hele livet, og derfor er det vigtigt at pleje dem bedst muligt.

Har du fodproblemer eller vil du bare være rigtig god ved dig selv? Vi vejleder dig i forebyggelse og i den bedste pleje til dine fødder, og tilbyder desuden lakering af dine negle. Lone har mange års erfaring i tilbehør til fødder, som kræver indlæg, støtte, tåbeskyttelse mm. for at have det godt. Nedenstående tider er vejledende.

Fodbehandling og forkælelse til dine fødder

Fodbehandlingen består af et blødgørende fodbad, hvorefter hård hud og eventuelle ligtorne slibes og fjernes. Neglene klippes og poleres og neglefalsen renses. Neglebånd bliver plejet med negleolie og behandlingen afsluttes med en afslappende fod- og underbensmassage. Der føres journalkort på alle kunder for at kunne give de bedste resultater over tid.

  • Kr. 325
  • (45 minutter)

Spa Pedicure Luksus fodbehandling

Skønt fodbad med velduftende olier, der afslapper og blødgør huden. Herefter får du en dejlig peeling som løsner de døde hudceller. Fødderne pakkes ind i en nærende fodmaske, der plejer og smidiggør huden. Behandlingen afsluttes med en blødgørende fodcreme og fodmassage. Hård hud på fodsålen files af. Neglebåndene ordnes, neglepladerne poleres, neglene klippes og files i facon. 

  • Kr. 425
  • (60 minutter)

For lakering i forbindelse med fodbehandling, klik her.

 

Bøjlebehandling til nedgroede negle

Stålbøjle pr. stk. Kr. 100
Plastikbøjle (velegnet til diabetikere) pr. stk. Kr. 150

Førtids- og folkepensionister kan få tilskud til fodbehandling via helbredstillægget på 85%. Forhør dig på kommunen i afdelingen for pension eller på borger.dk.